Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λευκή ζάχαρη



Οι διατροφικές συμβουλές συγκλίνουν στην αποφυγή της λευκής ζάχαρης από τη διατροφή μας. Τελικά είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχουμε από όσο νομίζουμε και χωρίς να στερηθούμε τη "γλύκα" . Πώς; Χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μορφές της...
Μέλι
Έρευνες έχουν δείξει πως το μέλι, και κυρίως το σκουρόχρωμο, μειώνει τη δράση της κακήςχοληστερόλης. Μπορείς και αυτό να το χρησιμοποιήσεις στον καφέ, το γιαούρτι και τα γλυκά σου
Σιρόπι Σφενδάμου 
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σιρόπι σφενδάμου στον καφέ σου, το γιαούρτι, τα γλυκά ή και τη βρώμη σου. Λέγεται πως αυτό έχει υψηλή διατροφική αξία και βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου και των καρδιακών προβλημάτων.
Agave
Το agave είναι 25% πιο γλυκό από τη λευκή ζάχαρη πράγμα που σημαίνει πως λίγο από αυτό είναι αρκετό για να προσδόσει τη γλυκιά γεύση που θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου