Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αυτός είναι o παιδεραστής με το βαν..που ψάρευε ανήλικα παιδιά μέσω facebook..(Εικόνες - Βίντεο)


Λεβέντος λέγεται το κάθαρμα..και το κατάστημα του «ΜΙΚΡΗ ΑΓΟΡΑ» είναι  Κηπουπόλεως 77, στην Κηπούπολη΄΄

"Τον γιο μου τον παγίδευσαν για να τον εκδικηθούν" λέει η μάνα του αδίστακτου παιδόφιλου...

- Είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 για το βιασμό 14χρονης και κυκλοφορούσε ανενόχλητος..



- Ο παιδεραστής από το Περιστέρι παρουσιαζόταν σε chat rooms στα παιδιά ως συνομήλικος τους και μάλιστα ως αγόρι...
- Η υπόθεση χαρακτηρισμένη στα κομπιούτερ της εισαγγελίας ως "άγνωστου δράστη"
-Ο 40χρονος απολογήθηκε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας και είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Δεν είναι μόνο οι τερατώδεις πράξεις του 40χρονου παιδεραστή από το Περιστέρι που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά και το γεγονός ότι αυτός ο άνδρας με το αρρωστημένο μυαλό κυκλοφορούσε ελευθερος και ενώ είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 για το βιασμό 14χρονης!

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 77.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40άχρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω ενώ είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του, ανήλικο αγόρι (01/03). Μετα την απολογία του (04/03) κριθηκε προφυλακιστέος. Διάταξη Δημοσιοποίησης στα στοιχεία του.

Σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, με την άσκηση ποινικής Διωξης, σε βάρος του 40άχρονου, Φίλιππου ΛΕΒΕΝΤΟΥ, και την απόφαση προφυλάκισης μετά την απολογία του (04/03) εκδόθηκε εντολή δημοσιοποίησης των στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφιών του. Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 40άχρονου από την ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για τον Φίλιππο ΛΕΒΕΝΤΟ του Ιωάννη, κατοίκου Κηπουπόλεως Περιστερίου Αττικής, σύμφωνα με τη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Είχε προηγηθεί η επ αυτοφώρω σύλληψή του (01/03), από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

"Τον γιο μου τον παγίδευσαν για να τον εκδικηθούν" λέει η μάνα του αδίστακτου παιδόφιλου

Το Newsit βρέθηκε σήμερα στην γειτονιά του μανιακού 40χρονου στην Κηπούπολη στο Περιστέρι, οπου διατηρεί μίνι μάρκετ. Το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς από πάνω ενώ απο την ίδια την μητέρα του μάθαμε πως ο 40χρονος είχε μετατρέψει σε δωμάτιο που έμενε έναν χώρο μέσα στο μίνι μάρκετ.

Οπως δήλωσε στο Newsit η μητέρα του 40χρονου, η οποία δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της στην κάμερα "πρόκειται για στημένη ιστορία. Τον γιο μου τον παγίδευσαν για να τον εκδικηθούν. Δεν ακούμπησε καν το παιδί. Μιλούσαν μέσω facebook και βρέθηκαν στον Κορυδαλλό για να πετάξουν μαζί ενα μηχανοκίνητο αεροπλανάκι την Κυριακή το μεσημέρι.

Το παιδί μου έχει κοπέλα και δουλεύει απο τις πρωί εως το βράδυ. Είναι πολύ καλό παιδί, οποιον και να ρωτήσετε στη γειτονιά δεν πιστεύει τίποτα κακό για τον γιο μου. Ούτε αυτά που γράφονται οτι είχε στρώμα μέσα στο βαν είναι αλήθεια. Το είχε στρωμένο το αυτοκίνητο γιατί έπρεπε να είναι καθαρό για τα προϊόντα που μεταφέρουμε.

Κάντε υπομονή και θα δείτε ποια είναι η αλήθεια. Μίλησα μαζί του και ο γιος μου είναι ράκος. Είχε μαλώσει με κάποιον φίλο του και αυτός τον παγίδευσε".
Ωστόσο η μάνα του παιδόφιλου δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να απαντήσει πιο συγκεκριμένα ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που παγίδευσαν τον γιο της.

Kάτοικοι της Κηπούπολης που μάλιστα ψώνιζαν και απο το κατάστημα του 40χρονου είπαν στην κάμερα του Newsit οτι δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα το περίεργο και πως ο Φ.Λ τους φαινόταν φυσιολογικός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου